Херо Мустафа разказа култов виц за зелените сертификати

Посланикът на САЩ с коментар за изборите у нас: Това е безпрецедентно

Херо Мустафа разказа култов виц за зелените сертификати | StandartNews.com

Bих искала да поздравя българския народ за това, че гласува 5 пъти за една година. Невероятно наистина, безпрецедентно и в този смисъл не е нормален процес. Но фактът, че хората отидоха до урните всеки един от тези и се включиха в този демократичен процес, е прекрасен.

Това коментира посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа в Шоуто на Николаос Цитиридис. "Най-важното в случая е, че всяка промяна, всяко бъдеще, са в ръцете на българския народ. Затова участието е много важно. Аз винаги съветвам –не само участвайте, но имайте високи очаквания и стандарти", каза Мустафа. "Впечатлена съм от топлината на българския народ и гостоприемството, което ме постреща навсякъде, където отида. Най-много ме докосва това, че дори, ако отида в някое малко кътче в странатa, чувам: „Това е Херо“. Много ми харесва, че казват малкото ми име, това изразява някаква връзка", сподели Херо Мустафа.

Тя разказа на Цитиридис и виц за зелените сертификати у нас: "Преди българите се оплакваха, че им трябва зелена карта да отидат САЩ, сега се оплакват, че им трябва зелена карта да отидат в мола", пошегува се Мустафа. Тя обаче се въздържа да разказва други вицове, защото можело да разсърди някои политици.

Посланичката на САЩ сподели, че празнува Деня на благодарността със семейството си с вечеря с пълнена пуйка и пай от тиква. По думите ѝ обаче американските пуйки са много по-големи от нашите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай