Карадайъ: ДПС 30 години следва заветите на Левски

Малко сме българските граждани, които се борим, за да се реализират заветите на Левски, заяви лидерът на Движението

Карадайъ: ДПС 30 години следва заветите на Левски | StandartNews.com

Движението за права и свободи вече 30 години следва заветите на Левски. Това написа лидерът на Движението Мустафа Карадайъ в пост във Фейсбук. Днес честваме 184 години от рождението на най-великия българин Апостола на Свободата Васил Левски.

Малко сме българските граждани, които се борим, за да се реализират заветите на Левски, заяви още Карадайъ: И написа: „За съжаление в реализацията оставаме сами, когато се борим за равенство в нашата Родина. За  нас е чест и отговорност да се обърнем към поколенията, за да съхраним  идеите на Левски, за чиста и свята Република, за братство и единство, за Свобода.”.

Ето целия пост на Мустафа Карадайъ:

Днес отбелязваме 184-ата годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Движението за права и свободи вече 30 години следва заветите на Левски.

Много хора се кичат с Апостола на свободата като плакат и знаме го развяват. Малко сме българските граждани, които се борим за да се реализират заветите на Левски. За съжаление в реализацията оставаме сами, когато се борим за равенство в нашата Родина. За  нас е чест и отговорност да се обърнем към поколенията за да съхраним  идеите на Левски, за чиста и свята Република, за братство и единство, за Свобода. Защото идеите, делата и саможертавата на Апостола нямат даваност.

Нека следваме заветите на Дякона за  разбирателство и ЗАЕДНОСТ, под знамето на чистата и святата Република. Осъзнали отговорностите на свободата. Намерили достойното си място в региона, Европа и света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай