Карадайъ: Бъдете горди и свободни. Да съхраним извоюваното

Нека не забравяме, че има ценности, които изискват ежедневно своето отстояване, каза лидерът на ДПС

Карадайъ: Бъдете горди и свободни. Да съхраним извоюваното | StandartNews.com

Честит Ден на независимостта! От мое име и от името на ДПС ви пожелавам да бъдете горди и свободни, отговорни към историята, да съхраним извоюваното, да следваме законите на страната и завещаем на идните поколения свободна, демократична и просперираща България. Това обяви по повод Деня на Независимостта лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ със специален пост във Фейсбук.

Ето какво написа лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ:

Днес 22 септември отбелязваме 113 години Независима България. В ден като този сме длъжни да си припомним събитията от онзи паметен и исторически ден, които са ясен знак за силна политическа воля и желанието за свобода и независимост. На този ден страната ни отваря нова страница в своята история, превръща се в равноправна на други европейски държави, за да бъде днес равноправен член на НАТО и ЕС. 

И днес, когато отбелязваме този ден да стоим твърдо и защитаваме с думи и дела, записаното в Манифеста от 1908 година “Да живее свободна и независима България”. Нека не забравяме, че има ценности, които изискват ежедневно своето отстояване. 

От мое име и от името на ДПС ви пожелавам да бъдете горди и свободни, отговорни към историята, да съхраним извоюваното, да следваме законите на страната и завещаем на идните поколения свободна, демократична и просперираща България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай