Илияна Раева гневна. Разби на пух и прах критиките срещу Лили

Лили Иванова - недосегаема крепост!, написа шампионката

Илияна Раева гневна. Разби на пух и прах критиките срещу Лили | StandartNews.com

https://e-zdravey.com/pic/home~tlfpXC~MzxkYJ_j.jpgСтрашно гневен пост срещу критиците на мегазваздата на българската естрада Лили Иванова пусна Илияна Раева. Лили Иванова - недосегаема крепост!, написа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика. Повод е коментар на журналиста Георги Тошев, направен след концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив във вторник. "Всичко има начало и...край! Да знаеш кога и как", написа Тошев във "Фейсбук", очевидно намеквайки, че е време Кралицата на българската естрада да слезе от сцената.

Ето какво написа Илияна Раева във "Фейсбук":

Лили Иванова - недосегаема крепост!

“Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!”

Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Lili Ivanova. Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът” решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!” Някои негови ученици до ден днешен го спазват. ?

Реших, че този пример е много подходящ за случая и затова го споделих.

Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.

А нейното ще го помнят и правнуците ни…

Респект, Лили??❤️

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай