ГЕРБ пред къщата на Борисов. Чакат провокация

В хода на деня разбрахме, че тече провокация от обичайните заподозрени

ГЕРБ пред къщата на Борисов. Чакат провокация | StandartNews.com

В хода на деня разбрахме, че тече провокация от обичайните заподозрени. Разпопеният поп, една бивша премиерка, кандидат за президент в последствие на една от опозиционните партии. Това заяви Георг Георгиев от ГЕРБ пред къщата на Бойко Борисов в Банкя.

"Хора, които са известни с гнусно поведение, хора, които друго освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират вече година на ред, друго не правят.

Тези хора трябва да знаят, че дори в ден, като днешния, ден за смирение и да сме със семейството, ние много бързо се организирахме. Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да продължи този терор да се допуска, няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца.

Една година ги търпяхме, показвахме възпитание на хора, които знаят какво е отговорност. Вече не. От днес нататък същите тези трябва да знаят, че всеки път, като дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това.

Ще  бъде достатъчно категоричен отговор, че няма да скланяме глава. Ще срещнат хора, които подкрепят една кауза, която никого не е ощетила. Нека да се знае, че зачитаме, толерантни сме, но имаме своя предел. Прекрасни Великденски празници, надявам се, че ще се приберете при семействата си.

Но нека да е ясно, това ще се повтори, ако и те тръгнат по същия начин отново към нас", заяви той.

Заедно с него в Банкя бяха депутати от партията, членове и привърженици, които се обявиха категорично против поредния опит за провокация пред дома на Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай