Петък,

Екатерина Йорданова се срещна с македонския финансов министър

От: Администратор -
A
A
A

 

Председателят на Съюза на транспортните синдикати в България Екатерина Йорданова се срещна с министъра на финансите на Македония Драган Тевдовски, с директора и програмния координатор на Фондация „Фридрих Еберт" за Македония Ева Елерайт и Милан Живковик. Поканата е дошла от страна на министър Тевдовски, който е у нас във връзка със срещата на Европейския съюз за Западните Балкани.

"Коментирахме възможностите за засилване ролята на социалния диалог в региона, развитието на модерни индустриални отношения и укрепване на партньорство в областта на социалната политика, транспорт, туризъм и регионално развитие, заяви след разговорите Екатерина Йорданова.

"Ще се радваме отново за работим заедно, защото като вицепрезидент на Европейската транспортна федерация Екатерина Йорданова води проактивна политика към транспортните синдикати в страните на Балканите и притежава висока експертиза в реализирането на политики за защита на публичния транспорт в големите български градове и гарантиране на качеството на обществена услуга в диалог между синдикати и работодатели", подчерта Милан Живковик. Йорданова прие покана на министъра за нова среща в Скопие, на която да бъдат обсъдени възможностите за реализация на конкретни проекти.

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички