Десислава Иванчева бременна /ВИДЕО/

Щастливата новина съобщи самата тя с видео във фейсбук

Десислава Иванчева бременна /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Бившата кметица на „Младост” Десислава Иванчева е бременна. Щастливата новина съобщи самата тя с видео във фейсбук страницата си.

Намирам се пред болница "Щерев", където мога да споделя вече прекрасната новина, че съм бременна, казва осъдената бивша кметица на столичния район "Младост".

„Мога да споделя вече прекрасната новина, че съм бременна в 13-та седмица. Всичко с бебчо или бебка е добре. Детето е с отлични характеристики", допълва тя.

"Благодаря на всички за подкрепата, за положителната енергия. Пожелавам на всички семейства, които се борят да получат този невероятен дар, възможно най-скоро да им се получи", добавя Иванчева. Тя благодари специално на д-р Савова за невероятните грижи. "Тя е прекрасен специалист и доктор. Надявам се бременността да е лека, както досега и живот и здраве, в края на ноември, зодия Стрелец, се очаква да видя бебчето си в ръцете. Бъдете щастливи и благословени. Целувки от мен", завършва бившата кметица на  столичния "Младост".

През 2018 г. Иванчева бе публично арестувана за подкуп, който според прокуратурата, поискала от строителен предприемач. Обвинена с нея бе и заместничката ѝ Биляна Петрова. Първоначално Иванчева бе осъдена на 20 години, но по-късно присъдата ѝ бе намалена. Към момента тя се намира под домашен арест.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай