Чака ни прекрасен летен ден през септември

Максималните температури ще са между 28° и 33°

Чака ни прекрасен летен ден през септември | StandartNews.com

Времето днес остава предимно слънчево. След обяд над планинските райони ще се развие купеста облачност, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб, в югоизточните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 28° и 33°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в южните райони – умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 25° и 28°, близки до тези на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места слабо ще превали. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра – около 17°.

През следващите три дни ще бъде слънчево. Незначителна купеста облачност ще има над планинските райони в следобедните часове в събота. Вятърът ще бъде от изток-североизток - слаб, в Източна България до умерен; в петък-събота временно ще се усили. Преобладаващите максимални температури ще са между 28° и 33°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай