Божков с нови хули по „Левски” и държавата

Акциите на клуба отново пътуват към България

Божков с нови хули по „Левски” и държавата | StandartNews.com

Акциите на "Левски" са джиросани на новия мажоритарен собственик и пътуват към България. Това съобщи във фейсбук от Дубай укриващият се от правосъдието хазартен бос Васил Божков. Той не споменава в поста си името на Наско Сираков, който изрази готовност да поеме синия клуб. Вместо това Божков изсипва нови хули по тима и държавата.

"Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“”, написа милиардерът, на когото прокуратувата повдигна още 7 обвинения. Те са отделени в ново досъдебно производство - отново за  ръководене на организирана престъпна група, но за убийства, изнудвания и други тежки престъпления.

Преди седмица Сираков заяви пред бТВ, че е съгласен да бъде новият собственик на "Левски". Той не е разкрил как ще действа, за да запази клуба от фалит, но заяви, че ще отговори на журналистическите въпроси, след като прехвърлянето на акциите стане факт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай