Бойко се шегува. Забранил на Севдалина да си пише с други мъже

Имам кореспонденция с много хора, каза пиарът на Борисов по повод съобщенията с Гешев

Бойко се шегува. Забранил на Севдалина да си пише с други мъже | StandartNews.com

Познавам главният прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития заедно. В петък обсъждахме ставащото в правната комисия и изказванията. Това беше публично заседание, което се излъчваше навсякъде. Така пиарът на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова коментира публикуваната снимка от депутатата Хаджигенов в социалните мрежи на дисплея на мобилния телефон на Гешев. От нея се вижда, че той си разменя съобщения с някой, когото той е записал в телефона си като "Pi ar Sevi Boiko".

Арнаудова днес отговори по време на посещенито на Борисов на Перперикон, че след 12 години в политическия живот има кореспонденция с много хора, вклъчително Мая Манолова, Христо Иванов, с президента Радев и съпругата му. 

Борисов също коментира обширно темата с журналистите като им препоръча да си погледнаг телефоните и да видят многото имена на политици. Сигурно си общувате с тях, когато ти каните за предавания, попита той.

Каза още, че той не наднича на никого в телефоните.

Препоръча на журналистите да отправят отново въпросите с чата по телефона към президентския съветник Пламен Узунов

 Няма ли да го питате за чата със съдиите, които му пращат предварително съдебни решения, припомни експремиерът.

Накрая той размя журналостите като се пошегува, че се е скарал на Арнаудова като й забранил да си пише с други мъже, освен с него.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай