Борисов към Стойка: Ама как ги наби, по български!

Олимпийската шампионка се срещна с лидера на ГЕРБ

Борисов към Стойка: Ама как ги наби, по български! | StandartNews.com

Ама ти как ги наби по български, много съм щастлив. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева. Тя отиде в централата на ГЕРБ заедно с треньора си Борис Георгиев и със съпруга си Борисов.

Горд съм с вас. За нас е гордост да имаме такива спортисти. Да имаш такъв треньор и семейство е злата работа, каза Борисов. и Допълни: "Огромно удоволствие е да се докоснем до това злато, да си дойдеш с това е голяма работа.".

"Не можеше в София да няма спортна зала, ние оправихме и "Арената", "Христо Ботев", "Фестивална", "Триадица", "Локомотив".Пловдив нямаше зала, Русе нямаше, Варна щеше да падне, Шумен, навсякъде построихме, мога да изброявам половин час. Даже благодарност никаква, просто сме си свършили добре работата", коментира още Борисов.

"Това, че новите спряха ваксинацията, унищожават ваксините, вкарват ни в четвърта вълна абсолютно неподготвени. В Англия много хора са ваксинирани и починалите са малко и хората в болниците са малко. А ние с толкова малко сега ги чувам, че искат пак да затварят фитнеси, театри...плюс мигрантската вълна, която не могат да управляват, защото нямат нито външните, нито вътрешните ресурси и контакти. Като гледам по телевизията сутрин, това много ме притеснява", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай