Албена показва на Кунчев железни ковид мерки

Курортът със собствен център за ваксини, персоналът100 процента имунизиран

Албена показва на Кунчев железни ковид мерки | StandartNews.com

Железни ковид мерки ще покаже в четвъртък, 10 юни 2021 г., най-красивият български курорт "Албена" на държавния главен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Той и представители на Министерство на туризма са на посещение във ваканционното селище и ще проследят целия процес по пристигането, настаняването и обслужбането на гостите в курорта.

Кунчев ще види поставянето на ваксини в сертифицирания собствен Център за имунизация, който действа в "Албена" от началото на април.

Целият персонал на ваканционното селище е 100 процента ваксиниран, за да се чувстват гостите на курорта максимално защитени, съобщиха от ваканционно селище "Албена".

Още през миналата година любимият на всички резорт бе първият, който въведе ясно разписани правила за действие в разгара на пандемията COVID-19 и още от тогава се превърна в пример за всички останали в бранша, припомнят от курорта. И заявяват: "След цяла година опит "Албена" е по-подготвена от всякога за летния сезон 2021 и ще посреща гостите си 100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация и изключително добри мерки за безопасност и дезинфекция.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай