Защо Стратегията за детето е опасна

През нея ще нахлуят антибългарските идеи на джендърството

Защо Стратегията за детето е опасна | StandartNews.com

В началото на политическата есен на улицата отново излязоха родителите, недоволни от предстоящото приемане на предизвикалата остри спорове стратегия за детето.

За съжаление, държавата все още не е заела твърда позиция срещу опитите на външни сили противоконституционно да подменят основните ценности, на които от векове се опират родното общество и българската държавност.

 

Вероятно управляващите се страхуват, че проводниците на джендър идеологии, Истанбулски конвенции и Стратегии за детето разполагат с милиарди за агресивно налагане на своята пропаганда. Соросоидните НПО-та владеят мейнстрийма в големите телевизии. Разполагат с издания-бухалки, готови да атакуват и засипят с кал, ако се осмелиш да изразиш алтернативно на официалната им линия мнение.

 

Ето защо, управляващите сякаш са притеснени публично да скочат на джендър идеологията, да не получат безброй статии, описващи напоително как светът се разпада, ако не угодим на джендърите.

И преди да изброим най-стряскащото в прословутата стратегия, нека попитаме българските политици:

Уважаеми политици, при народа или при джендърите? България или Сорос?

 

Ето и основните моменти в скандалния документ:

1. Стратегията директно противоречи както с международното право, така и с българската Конституция, защото чрез приложените бъдещи промени в законодателството за контрол над семействата, те изземват правото и задължението на родителите да отглеждат и възпитават децата си по най-подходящия според самите тях начин.

 

2. Стратегията планира, чрез наложени насила от държавните институции действия, да прилага социални, здравни, семейни, образователни и други политики, вместо да се фокусира върху подкрепата на затруднените семейства и децата в риск и да работи за изграждане на стабилни и здрави семейства с насърчаване на отговорното родителство.

 

3. Криминализирането на наказанието като мярка за обучение на родителите ще доведе (според статистически данни от страните, които са приели този подход) до ескалиращ ръст на броя на изведените и отнетите от семействата им деца.

 

4. Стратегията предвижда зaдължитeлнo ceкcуaлнo oбрaзoвaниe oт 7-гoдишнa и пo-рaннa възрacт, cъглacнo цeлитe зa уcтoйчивo рaзвитиe нa OOН, cпoрeд кoитo дeцaтa щe бъдaт учeни oт 5 дo 8-гoдишнa възрacт кaквo e ceкcуaлнo удoвoлcтвиe, нa 9-12 гoдини щe трябвa дa им ce oбяcнявa кaквo e прocтитуция и кaк дa ce зaпoчнe прaвилнo ceкcуaлнa връзкa, кaквo e прaвo нa aбoрт, какви са правата на лесбийки, гейове, би и транссексуални.

 

5. Въвeждa се cпeциaлизирaнo дeтcкo прaвocъдиe, тоест дeцaтa мoгaт дa cъдят рoдитeлитe cи пo тeми, зa кoитo имaт прoтивoрeчия. В скандинавските държави вече има случаи на дeцa, кoитo ca извeждaни oт ceмeйcтвaтa им и нacтaнявaни в приeмнa грижa, зaщoтo рoдитeлитe не пoзвoлявaт дa зaпoчнaт прoцeдурa зa cмянa пoлa или пък зaщoто са им възложени oпрeдeлeни дoмaшни зaдължeния, кoитo тe нe жeлaят дa изпълнявaт.

6. Бългaрия е задължена дa изпълнявa рeшeния нa Кoмитeтa пo прaвaтa нa OOН бeз прaвo дa ce прoтивoпocтaвя, кoeтo вcъщнocт e oткaз oт cувeрeнитeт в oблacттa нa прaвaтa нa дeтeтo.

 

От фактите изброени дотук недвусмислено става ясно, че Стратегията за детето е вредна и грешна. Нещо повече – тя застрашава традиционното семейство, което е основен фундамент на българското общество според приетата преди 28 години Конституция. Сега е времето всички български политици и партии да заемат обща позиция срещу скандалния документ. Необходимо е гражданското общество всячески да се противопостави на джендър пропагандата. Дори ако се наложи със солиден уличен натиск.

 

В битката с Истанбулската конвенция помогна единствено словото. Привържениците на джендър идеологията, обаче, вкарват през задния вход аватар на кремираната конвенция. Това именно е Стратегията за детето, през която в българското общество безпрепятствено ще нахлуят антибългарските идеи на джендърите и соросоидите, чиито отявлен враг открай време е патриотизмът и родолюбието. А основа на патриотизмът и родолюбието е традиционното семейство. Долу ръцете от него!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай