Заловиха двама от най-опасните бандити

Турчина и Испанеца са легендарни обирджии със солидно полицейско досие

Заловиха двама от най-опасните бандити | StandartNews.com

Двама от най-опасните родни бандити - Иван Ценков - Турчина и Димитър Цанов - Митко Испанеца, са арестувани след спецакция, съобщи БЛИЦ от два независими източника.

Крими фигурите са заловени за множество престъпления и в момента се намират в ареста в Пловдив.

Турчина и Испанеца са легендарни обирджии с дебело досие в полицията. Те са свързвани и с други престъпления. Ценков е сочен за лидер на бандата, в която се подвизават още Димитър Симеонов - Митко Черния и Мишо Коня.

Митко Испанеца е стар познайник на полицията. През 2015 година той е арестуван в Гърция за серия от взломни кражби в южната ни съседка за хиляди евро. Черния е действал със съучастниците си Брано Дебелия, Ушатия и Добри. в Гърция той е осъден на 2 години затвор. Тази година Испанеца се е върнал в България след излежаване на присъдата и само след 4-5 месеца крими героят се замеси в ново престъпление.

През 2017 иодина Испанеца, Вальо, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно арестувани в столичния квартал "Люлин", минути след като бяха пребили чужденец в "Илиянци" и му задигнали 100 000 лева.

Митко Черния пък е свързван с отличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан. Твърди се, че Черния снабдил колата за похищението срещу младежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай