Закопчаха опасен наркодилър в Пазарджик

Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му престъпна дейност

Закопчаха опасен наркодилър в Пазарджик | StandartNews.com

Търговец на наркотици е задържан по време на акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества в Пазарджик, съобщават органите на реда.

Полицейската операция е проведена от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в областния град под наблюдението на Окръжната прокуратура. Екипи от сектора извършили претърсване в къщата на 52-годишен жител на Пазарджик.

По време на полицейските действия бил открит прозрачен плик с бял прах. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на кокаин. Количеството на намерената дрога е 14,6 грама. Открити са още няколко мобилни телефона и SIM карти. Кокаинът е останалите веществени доказателства са иззети.

Установено е, че дилърът е разпространявал високорисковото наркотично вещество на територията на областния град и населените места от общината. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. С постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на арест е удължен със 72 часа.

Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му престъпна дейност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай