Задържаха чужд гражданин, опитал да подкупи полицейска служителка

Той пъхнал между документите с искане за разрешително за постоянно пребиваване 20 лв. и ги предал на служителка на гише "Миграция" в ОД МВР-Кърджали

Задържаха чужд гражданин, опитал да подкупи полицейска служителка | StandartNews.com

Чужд гражданин, предложил подкуп на служител от група „Миграция“ в ОД на МВР-Кърджали, е задържан в полицейското управление, съобщават  от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали.
60-годишен мъж пъхнал между документите с искане за разрешително за постоянно пребиваване 20 лв. и ги предал на служителка на гишето около 10 часа вчера. След нейната незабавна реакция на място е изпратена дежурна оперативна група за оглед. Парите са иззети и са на съхранение в Областната дирекция. По случая е образувано бързо производство по чл.304, ал.1 от Наказателния кодекс за подкуп на длъжностно лице и работата продължава разследващ полицай.
От полицията съобщават също, че 39-годишен е задържан в РУ-Кърджали за опит да пречи на полицейски служители да извършат проверка след подаден сигнал за нарушаване на обществения ред. Произшествието е станало вчера около 19,30 часа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай