Задържаха Бербатов с дрога

Братът на футболната ни звезда бил заловен, докато продава наркотици

Задържаха Бербатов с дрога | StandartNews.com

Братът на футболната ни звезда Димитър Бербатов – Асен, е задържан за продажба на наркотици. Под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград е започнало разследване за извършено престъпление - разпространение на публично място и незаконно държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение, съобщи "24 часа".

В петък е задържан 37-годишният Асен Бербатов, в района на магазин "Метро", в Благоевград. Там той е разпространил на И. К. Б. високорисково наркотично вещество с бруто тегло 1,71 грама кокаин. При последвал обиск на автомобила, с който се придвижвали Бербатов и 28-годишният А.И. П., е открит кокаин с бруто тегло 1,1 грама и канабис с 2,4 грама бруто тегло.

Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което предстои да бъде установено съдържанието. Провеждат се действия по привличането на двамата извършители като обвиняеми и задържането им за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои ОП – Благоевград да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай