Трилърът в Бургас не спира. Откриха части от тяло на жена

Търси се връзка с изчезването и убийството на строителя Юмер Мехмед

Трилърът в Бургас не спира. Откриха части от тяло на жена | StandartNews.com

Трилърът в Бургас не спира. Открити са части на тяло на жена в Бургас, съобщи "Фокус". Предполага се, че са на издирваната от края на октомври 2020 г. брокерка Теодора Бахлова. Все още обаче не е приключил ДНК анализът, който ще разкрие подробности по случая, както и има ли той връзка с изчезването и убийството на строителя Юмер Мехмед.

На 11 август беше открито разчленено тяло на мъж в Бургас. То е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото бе откарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували.

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Тогава на специален брифинг пред медиите разследващите разкриха подробности за жестокото убийство.

На брифинга стана ясно, че първоначално повдигнатото обвинение на Рагевски за отвличане е изменено в такова за убийство. Органите на реда защитиха тезата за извършено умишлено убийство, а престъплението е наказуемо с лишаване от свобода от 10 до 20 години, заяви прокурор Георги Чинев.

„На база събраните доказателства е установено безспорно, че Юмер Мехмед е убит от Станимир Рагевски с огнестрелен изстрел. Това е било извършено на 4 август, като в период от няколко дни обвиняемият по делото е съумял да направи опит да укрие трупните останки”, съобщи наблюдаващият делото прокурор Десислава Трифонова от Окръжна прокуратура-Бургас.

Тогава полицията разследва и изчезването на бургазлийката Теодора Бахлова, която е имала бизнес отношения със задържания Рагевски. Прокурор Трифонова обясни, че към момента по досъдебното производство няма връзка между убийството и изчезването на Теодора Бахлова. „Това не означава, че не работим и в тази посока. Работи се и се уточнява”, допълни тогава прокурор Георги Чинев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай