Трета жертва на зловещата катастрофа

Най-вероятно карал е синът на застрелян бизнесмен

Трета жертва на зловещата катастрофа | StandartNews.com

Има и трета жертва на зловещата катастрофа от тази сутрин, станала край ботевградското село Литаково, съобщи „Конкурент“. Информацията беше потвърдена от софийската УМБАЛ „Св. Ана“, където въпреки усилията на лекарите, издъхна една от пътничките в автобуса.

Както стана ясно, към 6.30 часа тази сутрин на пътя Враца – Ботевград в посока към София, който заради ремонта на Е-79, преминава през ботевградските села Рашково и Литаково, се сблъскаха джип и рейс на мездренската фирма „Цветина“.

На място загинаха двама от високопрохfдимия автомобил, който отишъл в другото платно и на шофьорът на автобуса му се наложило да завие рязко, като се ударил в крайпътно дърво.

Стана ясно, че един от младежите в джипа е син на известния ботевградски бизнесмен Семко Семков, който бе застрелян през 2014 година, пише БЛИЦ. Той имал разнообразен бизнес, съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие. Синът му нямал книжка.

В болницата в тежко състояние остават шофьорът на автобуса и една от пътниците. В буса е имало около 40 работници от Враца и Згориград. Те се връщали от нощна смяна в един от заводите в града. На помощ им се притекли работниците от втория автобус, който пътувал отзад.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай