Ивайло Пенчев страда. Свиха му Ламборгинито

Ивайло Пенчев алармира, че е станал жертва на престъпление

Ивайло Пенчев страда. Свиха му Ламборгинито | StandartNews.com

Известният бизнесмен и собственик на "Уолтопия" Ивайло Пенчев алармира, че е станал жертва на престъпление, и то, по думите му - не без участието на държавни институции.

"Брутално е и може да се случи на всеки от вас явно. Имам една кола, която не карам много. Ламборгини. Не съм я карал от повече от година. 

При опит мой служител да поднови гражданската й отговорност, научава, че тази кола не е моя от 19ти януари. Собственост е на испански гражданин и е дерегистрирана в КАТ.

В КАТ дори твърдят, че аз лично съм бил я дерегистрирал. Като го чух ми прозвуча съвършено невероятно, но е факт.

Имат копия в КАТ и в прокуратурата, защото преди време имах прокурорска проверка във връзка с някаква акция за проверяване на скъпи коли. Всъщност и застрахователите ги имат. Но представям си какво щеше да ми се случи, ако бях излязъл с тази кола - спира ме полицай и ме арестува за кражба на кола.

Пуснахме жалба в полицията и се надявам да разкрият разбойниците. Все пак имат запис на камерите в КАТ и може да се види кой е дерегистрирал.

Пенчев се замеси в скандал миналата пролет, след като обяви, че ще дари 5 машини за изкуствено на Александровска болница - но само под условието, че служителите му бъдат с предимство.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай