Мъж закла друг при пиянска свада

След извършеното деяние убиецът се отправил в неизвестна посока, но бил заловен

Мъж закла друг при пиянска свада | StandartNews.com

Жестоко убийство е извършено в ж.к. "Възраждане" в Бургас снощи, съобщава Флагман.БГ, като цитира източници от полицията.

Престъплението е извършено около 22 ч. на ул. "Ивайло" 54 в квартира, обитавана от 57-годишен мъж от средецкото с. Дюлево. Името му е Стоян, научи Флагман.бг.

На гости му е бил бургазлия, с когото седнали да се почерпят. Между домакина и госта му е възникнал междуличностен спор. 57-годишният мъж изкарал сгъваемо ножче и наръгал бургазлията в областта на гърдите.

Дошлите на място полицейски служители, които получили сигнал за скандал между мъже в нетрезво състояние, установили трупа на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, с малко име Живко.

След извършеното деяние домакинът се отправил в неизвестна посока, като забелязвайки полицейски патрул в района на Новата поща, се предал.

Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия, сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството, назначени са множество експертизи и др. По случая е образувано досъдебно производство.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай