Клаха 30-годишен в дома му в Ботевград, бере душа

Лекарите се борят за живота на Веселин Банчев, който работел в завод и няма криминално досие

Клаха 30-годишен в дома му в Ботевград, бере душа | StandartNews.com

30-годишният Веселин Банчев е намерен в дома си в Ботевград с няколко тежки прободни рани от нож. Сигналът е подаден около 15,30 часа на 24 май, а мъжът е намерен на първия етаж на къщата, където е била и баба му, но тя не е видяла нападателите. Банчев е откаран в столичната болница "Св. Анна", където лекарите се борят за живота му.

Извършен е оглед на местопрестъплението. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента, съобщиха от МВР.

Банчев е работил в една от големите фрими в Ботевград, няма криминални прояви и не е известно да се е забърквал в скандали.  Сред съседите няма очевидец на случилото се. 

Също по непотвърдена информация, когато полицаите се отзовали на сигнала, Веселин е бил в съзнание. Той е открит в безпомощно състояние в стая на приземен етаж. Кървавите следи започвали от входната врата на къщата, пише botevgrad.com.  

Заради бруталното нападение са задържани и се разпитват хора от криминалния контингент в града. Сред тях са няколко приближени на беглеца от затвора Владимир Пелов, който беше убит от Марио Панчев, докато полицията го издирваше.

Засега няма версии какви може да са мотивите за нападението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай