Гешев и МВР внесли респект с акцията в Белозем

Акцията дойде след като маскирани нападнаха, пребиха и обраха 89-годишна пенсионерка

Гешев и МВР внесли респект с акцията в Белозем | StandartNews.com

Напрежение и страх бяха сковали пловдивското село Белозем, след като двама маскирани нападнаха, пребиха и обраха 89-годишна пенсионерка. Възрастната жена живее в центъра на селото.

Жителите не знаят подробности за инцидента. Крадците са откраднали бойлер, пари, които е имала, телефон и микровълнова печка. Сега в момента жената е в стабилно състояние.

В селото до момента не е имало подобни случаи. Известно е само за кражби от необитаеми къщи.

Жителите от Белозем днес обясниха, че вчерашната акция, при която там бяха главният прокурор Иван Гешев и министър Младен Маринов е внесла респект.

59 души са задържани при вчерашната акция в Белозем и съседните населени места. Това съобщи пред Нова телевизия кметът на Община Раковски Павел Гуджеров.

„Над 420 лица са проверени, над 200 автомобила, задържани са 59 лица. Има пет бързи производства. На шофьорите с нарушения са съставени актове и фишове. Смятам, че тази акция беше навременна и полезна”, коментира той.

„Трябва по-често да се провеждат такива акции, защото така хората са по-спокойни. Взети са необходимите мерки за ограничаване на такива деяния”, заяви кметът на Белозем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай