Двойна смърт в семейството на починалия охранител

Иван Гунев най-вероятно е получил инфаркт, украинци виновни за мелето в Капана

Двойна смърт в семейството на починалия охранител | StandartNews.com
  • Иван Гунев най-вероятно е получил инфаркт, украинци виновни за мелето в Капана

43-годишният здрав като канара Иван Гунев, служител на ДАИКС СОТ, е охранителят, издъхнал снощи след сбиване в пловдивският квартал Капана.

ВИЖ ОЩЕ: Охранител издъхна, докато разтърваваше пияни в Капана

Двама говорещи руски клиенти буйствали в клуб NO Sens и персоналът натиснал паник бутона.
Частните охранители извели пияните клиенти, но пред заведението се разиграл екшън. Единият от клиентите ударил единият от гардовете, друг  хвърлил чаша по Гунев. В мелето на охранителя  му прилошало и  загубил съзнание. Светкавично била извикана линейка, докторите се опитали да го спасят, но не успели. По първоначални данни Гунев е получил масиран инфаркт.

"Патрулът ни е пристигнал веднага и е успял да задържи единия от нарушителите. Когато са го извеждали, на колегата, който стоял отстрани, му е прилошало. Пристигнала е линейка и лекарите са опитали да го реанимират, но малко по-късно той е починал", каза пред"Марица" шефът на ДАИКС Атанас Пешев.

Фейсбукът на Иван бе залят днес от жалейки.

"Приятел на целия град. Приятел с безгранична доброта и професионалист.
Не искаме да повярваме в това. Аз лично го познавам само от 18 години.
Ах приятелю. Вечна памет! Ще ни липсваш
. ", пише негов приятел. Друг е написал: "Почивай в мир Ванка! Направо не е за вярване!"

22-годишен украинец Евген Б. е арестуван заради мелето в Капана Украинецът е бил с друг чужденец, свой приятел, който е привлечен като свидетел. Двамата чужденци нямат общо със смъртта на 42-годишния охранител, който е бил на мястото на инцидента, но не е участвал в разправията.

По случая са образувани две досъдебни производства - за настъпила смърт без данни за насилие и за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.  По случая е образувано и досъдебно производство по чл. 127 от нк. В 4 РУ е задържан 22-годишен участник, срещу когото е образувано дп по чл. 131, ал.1, т 12.

Трагедията в семейството на Гунев е двойна, защото преди броени дни негов братовчед , който също се казва Иван Гунев, бе убит при пиянско сбиване в карловското село Бегунци, съобщава "Трафик нюз". 47-годишният Гунев почина на 30 ноември в болница, след като прекара няколко дни в кома.

Във фаталната нощ две компании, които са били в заведение в село Бегунци са влезли в словесен конфликт. Пред кръчмата скандалът продължил и се стигнало до масов бой.

По време на мелето Гунев е получил тежки наранявания. Според неофициални източници, в боя са участвали между 10 и 15 души. Извършителят е задържан.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай