Дъщеря на висш полицай помага на затворник

Изведоха принудително от дома му зам.-шефа на полицията в Благоевград, щерката - арестувана

Дъщеря на висш полицай помага на затворник | StandartNews.com
  • Изведоха принудително от дома му зам.-шефа на полицията в Благоевград, щерката - арестувана

Зам.-директорът на Областната дирекция на МВР и директор на отдел "Охранителна полиция" в града Георги Кисьов бе изведен принудително от дома си в рамките на специализираната акция  в Благоевград. Кьосев напусна апартамента си в кв. "Еленово", придружен от маскирани полицаи.

Той успя само да каже, че не знае какво се случва и ще разкаже пред медиите по-късно. Той е отведен в сградата на полицията за разпит. Според присъствалите на място полицаи за момента Кьосев не е арестуван, съобщи Канал 3.

Както "Стандарт" съобщи по-рано в сградата, в която се помещава ОДМВР-Благоевград нахлуха спецполицаи. По непотвърдена информация акцията е срещу дознателка, която изнасяла информация на криминалния контингент. Дознателка е дъщерята на Кьосев.

Според blagoevgrad-news и struma.com Р.озалина Кисьова също вече е задържана. Тя е била разследвана заради връзка с криминално проявено лице, на което му била осигурила телефон, докато то излежава присъда в затвора. Връзката им продължила и след като въпросният излязъл от затвора.

Акцията продължава, като засега от полицията потвърждават само, че тя се ръководи от прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност" и в момента се извършват обиски в сградата на Областната дирекция и на адрес в кв. "Еленово".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай