Гришо играел на карти преди мач

Димитров се снима с костенурките нинджа по време на открит урок по тенис, който направи в Сидни. В същото време гаджето му Никол Шерцингер пусна снимка от леглото си, с мече

Гришо играел на карти преди мач | StandartNews.com

Често пъти, когато началото на моя мач се забавя заради предишния, аз играя на карти с хората от щаба ми. Това разкри Григор Димитров пред радио в Сидни преди старта на турнира в града тази седмица.

"Понякога се налага и да спрем играта заради жегата или заради дъжд, така че никога не знаеш, в кой момент ще трябва да излезеш и да покажеш най-добрия си тенис. Обикновено нямам проблеми да запазя концентрация в подобни моменти", разкри Григор.

"Изнервям се, ако седя повече от десет минути на едно място без да се движа особено много. Трябва да съм активен постоянно и това ми е създавало проблеми през годините с треньорите ми по физическа подготовка. Когато се налагаше да почивам, аз не почивах. Просто ми харесва да се движа", сподели още Гришо. Той почва от втори кръг в Сидни срещу Пабло Куевас (Исп) и Максимилян Мартерер (Гер).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай