Нов клип за Пламен възпламени нета

  • 14.03.2013 11:43
  • 9306 гледания

Варна. Клип с пълното изказване на Пламен Горанов на протестите във Варна се разпространява в социалната мрежа. Оказва се, че онзи момент, в който Пламен посочва ТИМ като главен виновник за проблемите във Варна и увлича хората да викат против групировката,  съвсем не е цялото му изказване пред протестиращите, съобщи "Дарик".

В новоразпространеното видео, което е снимано от друг ъгъл, най-вероятно с телефон,  ясно се вижда, че Пламен Горанов говори пред хората, но много по-дълго. Той казва следното:

„Добър ден на всички! Освен този протест, който е за цените на тока, смятам, че много от хората, които сме тук, знаем, че може би много по-голям проблем във Варна е този дето седи ето там (в този момент Пламен посочва общината). И аз се постарах и съм направил нова фирма за общината, която е „Кочинката на Кирчо” (показва най-вероятно плаката си, който не се вижда) и просто умолявам да отделим две минути и да отидем да му я оставим там да си я има. Ако се присъедините към мен да му я оставим на входа. Това е.”

След тези думи Пламен Горанов слиза от стъпалата на паметника на загиналите в сръбско-българската война, а след него друг говорител застава на микрофона. През това време мъж с дълга коса и камера (най-вероятно камерата, снимала популярния клип с призива му срещу ТИМ) се приближава до него и му казва: „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ бе!” Шепне му още нещо на ухото, приближавайки се повече, а после Пламен пак взема микрофона и допълва предишното си изказване:

„Само да допълня, че освен правителството, мисля, че във Варна главният виновник за този протест е ТИМ! Долу ТИМ!”

Останалите викове на хората са добре известни. От въпросното видео обаче се вижда как мъжът с камера дирижира скандиранията, а плътно до него е арх. Калина Павлова, един от най-заклетите противници на групировката. Очевидно е, че и тя снима с телефон, но не е ясно къде е нейният запис, или пък снимки.

Малко след това самата Калина Павлова се изправя пред хората, за да ги призове да подкрепят подписката за местен референдум, „за да  спрем ТИМ да застрои Морската градина”.

Обстоятелствата около появата на новия клип са неясни. Само за няколко минути вчера бяха пуснати няколко варианта на видеото. Последният е с изчистен от шума звук на момента, в който дългокосият мъж кара Пламен да говори отново.

Коментарите към видеото в youtube са забранени, не е ясно защо.

Мъжът с дългата коса най-вероятно се казва Йордан Николов. Очевидно той е заснел видеото, което бе разпространено веднага след самозапалването. Неговият филм е дълъг 48 минути, но първата част от изказването на Пламен липсва.

Николов е постоянно присъствие на протестите, а вчера е бил и на срещата със съветниците, но е забелязан да напуска залата с една от агитките, съобщава "Дарик".

Никой не може да дирижира Пламен - коментара на дългокосия оператор от записа четете ТУКИнформационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

a · 14:53 · 09.04.2013
Много проТИМаджийска и много АНТИ МОРСКА ГРАДИНА статия.тА ТО ИМА ЛИ НЕЗАВИСИМИ ЖУРНАЛИСТИ.кОПАНКАТА ПРЕД НОСА ИМ И СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО.
toj · 11:01 · 24.03.2013
И тази медия ли се финансира от Цветан Василев респ. Д. Пеевски или майка му....?!
Потребител · 15:36 · 17.03.2013
manipuliran e Standard tova stava jasno ot klipa
Потребител · 11:59 · 16.03.2013
Никой не вярва на мутринските манипулаци на ТИМ... дори да купят всички вестници в България вече има достатъчно интелигентни хора, които разбраха, че ТИМ са убили Варна и бавно задушават България.....хората не искат да им се застроява градината......искат я за децата си и това е...на мутрягите дето не им харесва гражданското самосъзнание- съжалявам, твърде късно е .......не могат вече да затворят очите на всички
Потребител · 08:58 · 15.03.2013
Не виждам нищо нередно в клипа. Нормално е като излезеш пред хиляди хора да забравиш фрази или да не ти дойдат на ум.Това ни най-малко не прави ТИМ виновни, и застрояването на морската градина добро деяние. Винаги има личности които са ръководители и такива които предпочитат да бъдат ръководени. Най-голямата манипулация е,че ГЕРБ ви убеждаваха че животът е прекрасен, докато инфлацията ви ядеше замразените заплати.
Владимир · 19:16 · 14.03.2013
Колко жалко :( Нямам думи ...
Потребител · 17:23 · 14.03.2013
Българите винаги сме били овце. Това е поредното доказателство!
Потребител · 16:24 · 14.03.2013
ДОРИ И МАНИПУЛИРАН ДА Е САМИЯТ ПРОТЕСТ,ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЗАСТРОЯВА МОРСКАТА ГРАДИНА.ТОВА ЛОШО ИСКАНЕ ЛИ Е?.ИЛИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ САМИТЕ ТИМ,СЪЩО ЛИ Е ЛОШО?.ТЕЗИ МАФИОТИ СА ЗАВЛАДЕЛИ ВСИЧКО НЕ САМО ВЪВ ВАРНА,А И В БЪЛГАРИЯ-ИМАТ СИ БАНКА,ИМАТ СИ АВИОКОМПАНИЯ(ПРЕТЕНДИРАЩА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ) ,ИМАТ СИ ЛЕТИЩА В БУРГАС И ВАРНА И Т.Н.ЗНАЙТЕ,ЧЕ ТИМ СА ПРОВОДНИЦИ НА РУСКИ ИНТЕРЕСИ И ИМАТ ЗДРАВИ ВРЪЗКИ С РУСКАТА МАФИЯ. ЛОШО ЛИ Е ДА СЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ТЯХ? НЕ МЪРСЕТЕ ПОЧИНАЛОТО МОМЧЕ.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!
Потребител · 04:26 · 15.03.2013
@Потребител Не е лошо и не трябва да им се позволи безогледно да застрояват, както стана в Слънчев бряг. От друга страна щеше да е много добре ако исканията и скандиранията на народа бяха чиста монета. Но явно излиза, че народа пак играе за нечии интереси без да се осъзнае. Дали тези, които дерижират народа не искат просто да се настанят на мястото на ТИМ или да вземат парчето, което мислят, че им се полага?
Потребител · 15:43 · 14.03.2013
АКО ИМА ПРОКУРОР СЛЕДВА ПРИСЪДА ЗА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО. А ДАНО АМА НАДАЛИ!
Потребител · 15:39 · 14.03.2013
ЗА МИЛИОНИТЕ КОИТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ ЩЕ ВИ ЗАПАЛЯТ И ДЕЦАТА И СЛЕД ТОВА ЩЕ ВИ ОБЯСНЯТ ЧЕ ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ. АЙДЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРЕЕТЕ НА ОГЪНЯ.А ТЪКМО НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ ЯЗЪК КОГА ЛИ СМЕ ИМАЛИ КЪСМЕТ.
иван · 13:36 · 14.03.2013
А такааааааа. Гледахте ли клипа?
Предлагам да се ацаглави: «Как се манипулира един народ».
А овцете викат ли викат!
И едно нещо не трябва да забравяте. Не само политиците са докарали страната до тук, а също така и мързеливия и глупав народ, който се чуди откъде само да намери келипир.
Айде и със здраве.
Потребител · 12:12 · 14.03.2013
Как може да са толкова лицемерни "гражданите" Калина Павлова, Борислав Сандов, Спас Спасов, Атанас Чобанов и всички други "независими" общественици, които са си направили евтин ПР на гърба на едно бедно, объркано, наивно момче!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент