Взривиха депутатка в колата ѝ в Русия

Взривиха депутатка в колата ѝ в Русия | StandartNews.com

30-годишната депутатка от "Единна Русия" Оксана Бобровская загина късно снощи, след като избухна бомба в нейния лек автомобил "Тойота". Инцидентът е станал в Новосибирск, съобщава lifenews.ru. 

Взривното устройство е било поставено вътре в автомобила, а експлозията е проехтяла на улица "Татяна Снежина" в града. В салона на колата спасителните групи са открили телата на обгорели мъж и жена, които са загинали са от травмите си. Веднага на мястото са пристигнали оперативна група на Министерството на извънредните ситуации и екипи на Бърза помощ.

По информация на изданието, което се позовава на следователи, в колата е избухнала ръчна граната, която била оставена в автомобилния салон от мъжа й Никита. Именно негово било и второто тяло в колата.

Оксана и Никита често се карали през последните месеци, като най-вероятната причина за трагедията е ревност. Мъжът бил заподозрял съпругата си в изневяра. Двамата оставят сираче четиригодиншната си дъщеря.

Оксана Бобровская е избрана от едномандатния окръг на Октябърски район на града. Работила е като заместник директор по социалните въпроси на строителната компания "Дискус Плюс". Омъжена е и има дъщеря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай