13:05 ч.

03.09.18

1 мин.

0

0

0

В Израел забраняват "танца в скут"

от редактор |

В Израел забраняват "танца в скут"

Израелските власти планират да забранят "танците в скута" в стриптийз клубовете. Властите обмислят и законопроект, с който да забранят стриптийзът в цялата страна.


Прокуратурата издаде заповед, според която полицаите ще разглеждат танцуването в скута като форма на проституция. Следователно те ще го санкционират като закононарушение. От полицията са изпратили уведомителни писма до стриптийз клубовете, в които се посочват новите указания, пише БГНЕС.


Израелските депутати обмислят закон, с който да забранят изцяло стриптийза. Според тях голяма част от стриптийз клубовете в страната се използват като бордеи, което е незаконно.


Въпреки че проституцията сама по себе си е законна в Израел, повечето свързани с нея дейности, като склоняване, сводничество и бордеите, са престъпления.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент