17:20 ч.

12.07.18

1 мин.

0

7

0

Столтенберг връчи на Заев поканата за НАТО

от редактор |

Столтенберг връчи на Заев поканата за НАТО

Република Македония получи официално покана за започване на преговори за членство в НАТО. Генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг връчи поканата на премиера на страната Зоран Заев и му честити политическата храброст, предава македонската агенция „Макфакс".


„Честитя за политическата храброст и отдадеността за по-добро бъдеще", заяви Столтенберг.


„След като бъдат завършени вътрешните процедури и бъде ратифициран договорът, ще седите на една маса със съюзниците и ще имате еднакъв глас с тях", добави още генералният секретар.


Според неговите думи, този ден е празник за Македония.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:40 · 12.07.2018
целта е Русия. Нейните богатства и територия. Сега кучетата правят прегрупиране. И след време ще атакуват. Идват тежки години но поне роданици и жертви на скъсани презервативи ще се изчистят
Потребител · 20:06 · 12.07.2018
@Потребител 1812 най -добрия пълководец за времето си Наполеон не успя .1941 най страшната воена машина Вермахта не успя .И тези няма да успеят.
Shopeto · 06:59 · 13.07.2018
@Потребител НАТО е съюз за отбрана - никъде не стои, че може да има общи нападения. Единственият случай когато решиха да се намесят с Косово, някои страни отказаха да участват. Защо този съюз толкова много дразни Русия (а и някои автори на коментари тук), е отделен въпрос. Сано едно не разбирам - как една, с извинение, плюнка като Македония, може да заплашва сигурността на Русия - да не забравяме и с всичките и нови атомни оръжия, които сочат и към нас междувременно.
Потребител · 12:09 · 13.07.2018
@Shopeto Нато никога не е бил съюз за отбрана. Отбрана ли е войната в Афганистан. В Ирак. В Либия. КУРВО ГНУСНА. СПРИ ДА СЕРЕШ
Потребител · 17:48 · 13.07.2018
@Потребител Добре де. Сложила си ми отрицателен вот на въпроса. Но не отговори. ОТБРАНА ЛИ Е ВОЙНАТА В АФГАНИСТАН , ИРАК И ЛИБИЯ. КЪДЕ СЕ СКРИ КСРВОЛЯК НАТО Е АГРЕСИШВНА ВОЕННА СТРУКТУРА КОЯТО ГРАБВА ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА НАРОДИТЕ.
Shopeto · 07:57 · 14.07.2018
@Потребител Не, не бях аз с отрицателният вот.
Това, че псуваш, не прави твърденията ти по-вярни. НАТО няма нищо общо с Афганистан или Ирак, това са си чисто американски истории. Същото е с Либия... ти просто бъркаш организацията НАТО със страните, членуващи в НАТО. Можеш спокойно на наречеш например турската външна политика заради войната в Сирия "агресивна", но това няма нищо общо с НАТО.
Потребител · 17:38 · 12.07.2018
купиха си и в македония мекере
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент