15:00 ч.

31.12.17

1 мин.

0

10

0

Путин: Русия и Турция спират разпространението на тероризма в Близкия Изток

от редактор |

Путин: Русия и Турция спират разпространението на тероризма в Близкия Изток

Русия и Турция са създали условия за започването на политически процес за разрешаването на сирийския конфликт. Работейки в близко сътрудничество, нашите страни успяха да предотвратят разпространяването на терористичната заплаха из региона на Близкия Изток. Това заяви Путин в новогодишното си поздравление към турския си колега Реджеп Таийп Ердоган, публикувано на официалната интернет страница на Кремъл, предаде "Фокус".


"През изминалата година Русия и Турция не само успяха да възстановят двустранните си отношения, но и успяха да достигнат до значителен прогрес в разширяването на сътрудничеството помежду си в много сфери", допълва Путин.


Владимир Путин е потвърдил интереса си от продължаването на конструктивния диалог и проактивното взаимодействие по всички въпроси от двустранния, регионалния и световния дневен ред.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:42 · 03.01.2018
Евала Аги
Потребител · 16:54 · 01.01.2018
Всички знаем как свършват диктаторите. Въпрос на време
Потребител · 16:46 · 01.01.2018
Въпреки бясното квичене на бугарските свински помияри, навлизат неотстъпно и в историческата си родина. В Сирия и Ирак доказаха, че са в състояние да пригризат гърлата на всяка кръстоносна скатина. Войните на турския капитал не се боят от курвенските номера на разни Путкинистки, Тръмпистки и Меркеленски швайни.Днес, Отоманския байряк на Ердоган се вижда от всяка точка на земното кълбо.
Потребител · 07:22 · 02.01.2018
@Потребител Много лесно привояваш за Турция кредита за чуждите9Руски и Американски) постижения в Сирия и Ирак, до миналата година Турция доставяше оръжие на Ислямска Държава и ги подпомагаше финансово.
Потребител · 16:32 · 01.01.2018
Ердоган е оръдие на едрата турска буржоазия, която се нуждае от нови сфери за влияние. С БВП от почти 1 трилион долара/ равнява се на 15 БВП на България/ и стабилен икономически растеж, Турция е в Г~20 и е на път да попадне в световната десятка. Разбира се, че никой няма да им поднесе тези позиции на тепсия. Всичко се постига с бой и къртовско бачкане. Анадолските империалистически вълци се развъждат със стабилни темпове на Балканите ~ в Румъния, Босна, Косово, Македония, Албания.
Потребител · 13:21 · 01.01.2018
Двe импeрски сили днeс работят заeдно за мира на близкия изток, утрe щe работят за мира на балканитe ,ниe къдe смe?
Потребител · 03:59 · 01.01.2018
В Русия има 20 милиона бeдни хора?Ела са видиж в Амeрика- има 60 милиона.
С по 2 работи повeчeто пак сe наричат бeдни,защото Като си Платят наeма и остават бeз пари.
И прeди да мe оплюeш скапаняко,
Аз съм си добрe.спeсти си нeгативната eнeргия.
За всички oстанали:
Вeсeла нова 2018 година!
Жeлая ви здравe, любов И успeх!
Потребител · 03:51 · 01.01.2018
Ако нe бeшe Запада? Ти маи -нямаш прeдстава за икономичeската сила на Турция.Турция изнасия за Африка,Азия,Амeрика.Нe критикуваи съсeда си ,глeдаи кочината И фeодалната държава нарeчeна България.
Потребител · 21:25 · 31.12.2017
рязан лицeмeр и дрeбeн комплeксар сe събрали да оправят свeта
ако нe бeшe запада Турция щeшe да си останe бeдна аграрна държава
а в Русия има 20 милиона бeдни хора
Потребител · 20:43 · 31.12.2017
Турция от 2011 е ускорител на тероризма, и изведнътж когато нейните торения се обърнаха срещу нея,Търция става възпираща страна, а Ердоган говори за двуличие от запада , а той какъв е ?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент