08:20 ч.

10.11.17

1 мин.

0

0

0

Определиха точен час за Брекзит

от редактор |

Определиха точен час за Брекзит

Вече е фиксиран точният час за излизането на Великобритания от Европейския съюз, съобщи БНТ. Брекзит ще се случи точно в 23 ч. по Гринуич на 29 март 2019 г. Тези дата и час ще бъдат записани с поправка в законопроекта за излизането на Великобритания от Европейския съюз, който в момента е в парламентарна процедура. 


Посочването на дата е нужно, за да се уточни понятието "денят на излизането" в нормативните актове, както и да се успокоят привържениците на ряздялата на Обединеното кралство с ЕС, които се опасяват, че процедурите се протакат и Брекзит няма да се случи.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент