20:40 ч.

05.03.18

1 мин.

0

2

0

Могерини: Западните Балкани могат да влязат в ЕС ан блок

от редактор |

Могерини: Западните Балкани могат да влязат в ЕС ан блок

Западните Балкани са „регион, който географски е част от Европа и може да влезе колективно в Европейския съюз", заяви Върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини, цитирана от белградското радио Б–92.


Ръководителят на европейската дипломация написа това в своя персонален блог, „след седмица, прекарана в Брюксел в работа над кризите в Близкия Изток и най-вече в Сирия и Западните Балкани", както отбеляза самата тя.


Според Могерини, тя е говорила с „всичките шест балкански партньори" в София, България. „През следващите месеци те имат – и ние имаме – уникален прозорец на възможност да сложим край на европейското разделение и да обединим нашия континент", гласи още материала на първия европейски дипломат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:50 · 05.03.2018
КУ..А
Потребител · 21:31 · 05.03.2018
ВЕРВАСCХ ЛИ СИ МАГАРИНИ?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент