16:45 ч.

03.01.18

1 мин.

0

1

0

Изнервен пасажер излезе от самолета през аварийния изход

от редактор |

Изнервен пасажер излезе от самолета през аварийния изход

Пътник от полет на ирландската авиокомпания Ryanair от Лондон за Малага излезе от самолета през аварийния изход, недочакал да напусне с останалите, съобщи в. „Айриш таймс".


По предварителна информация, 57-годишният полски пътник се изнервил, че пускането на пътниците се бави с половин час и с ръчния си багаж излязъл на крилото на машината, където стоял докато стюардесите не го убедили да се върне в салона.


"Той отвори аварийния люк и каза: "Излизам през крилото", разказа пътник.


Друг турист каза, че нарушителят бил астматик. По време на полета няколко пъти ползвал инхалатор, а като получил пристъп, вече след кацането, поискал да го пуснат да излезе. Тъй като му отказали, решил да си тръгне самостоятелно.


От прес службата на авиокомпанията съобщиха, че полякът е бил арестуван. Представители на Ryanair подчертаха, че инцидентът ще бъде проучен от испанските власти, защото са нарушени испанските правила за сигурност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

потребител · 18:07 · 03.01.2018
Пътниците на Райънеър, не се славят с особен интелект, доколкото знам аз.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент