21:10 ч.

06.12.17

1 мин.

0

3

0

"#MeToo" е личност на годината на "Тайм"

от редактор |

 "#MeToo" е личност на годината на "Тайм"

Списание "Тайм" обяви за Личност на годината кампанията "#MeToo", която има за цел да привлече общественото внимание към насилието и сексуалните посегателства срещу жени.


"Това е най-бързата социална промяна, която започна с индивидуални актове на смелост от стотици жени, дори от мъже, които разказаха личните си истории," се казва в основанията на "Тайм".


На корицата на последния си брой изданието публикува снимките на няколко жени, които нарича "разбивачи на мълчание".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:55 · 07.12.2017
Тези феминистки преминаха всякакви граници с техните клеветнически и недоказани твърдения...Надявам се че в САЩ все още има независими служби за разследване като ФБР например,които да проведат независимо разследване без да се хвърлят безразборни обвинения както правят тези умопобърканите от снимката.
Потребител · 08:42 · 07.12.2017
"Time" едно про-феминистко списание и фалшивите му и тенденциозни "награди" не струват и един цент.
Потребител · 08:40 · 07.12.2017
Вместо да ги изхвърлят от класацията тези измамници и клеветници им се дава награда.Със сигурност срещу тях се водят вече дела за водене на целенасочена клеветническа кампания.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент