Китаец осъди жена си за $120,000 заради грозно бебе

Жената имала тайни хирургически операции

Китаец осъди жена си за $120,000 заради грозно бебе | StandartNews.com

Съд в северен Китай отсъди в полза на разгневен съпруг, който подведе под отговорност вече бившата си жена, че се е омъжила за него, без да му сподели за своите пластични операции от преди сватбата.

Разяреният Фенг Джиан разкрил тайните корекции на жена си, чак когато се родила дъщеричката им, която била "неописуемо грозно" бебе, гласят съдебни документи.

"Ожених се за съпругата ми по любов, но откакто се роди първото ни дете, се появиха проблемите. Дъщеря ни беше изключително грозна, до степента, в която ме плашеше", казва съпругът пред Irish Times.

Първоначално мъжът заподозрял жена си в изневяра, тъй като не можел да повярва, че това "същество" е негово отроче. След ДНК-тест обаче станало ясно, че той е биологичният баща, което принудило жена му да си признае за пластичните операции на стойност 100,000 долара, направени в Южна Корея преди брака им.

Съдът постановил жената да плати на Фенг обезщетение в размер от 120,000 долара по обвинение за брак при лъжливи обстоятелства. 

Пластичната хирургия е голяма тема на дебати в Китай, Южна Корея и Япония.

Вследствие на делото клиника за пластична хирургия базирала своята рекламна кампания на проблема, развил се между двамата съпрузи, като пуснала семейна снимка на двама красиви родители и трите им не до там красиви отрочета с текста: "Единственото нещо, за което трябва да се притеснявате след пластична операция, е как ще го обясните на децата си."


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай