Готвят "сексуален джихад" в Страната на фараоните

Готвят "сексуален джихад" в Страната на фараоните | StandartNews.com

Проповедници салафити пращат в Египет девойки за "сексуален джихад", съобщи италианският в. "Стампа". Девойките чакат знак да започнат да оказват интимни услуги на бойците за ислямската вяра и така да укрепват силата им в борбата.

В Сирия, където бунтовниците искат да свалят от власт президента Башар Асад, това вече е разпространена практика. За да започне "сексуалният джихад" в Египет, където продължават демонстрациите на ислямистите за връщане на власт на арестувания от армията бивш президент мюсюлмански брат Мохамед Морси, богослови трябва да публикуват фетва /религиозно нареждане/.

Нетърпелива мюсюлманка, подкрепяща ислямистите, попитала чрез Фейсбук разрешен ли е вече сексът с бунтовници. Богослов й отговорил: "Още не. Чакаме и се надяваме, че Бог ще помогне за укрепването на муджахедините".

Междувременно египетската прокуратура започна да разследва Мохамед Морси за шпионаж, защото са получени жалби, в които Морси и други високопоставени лидери на "Мюсюлманското братство" са обвинени в шпиониране, подбуждане към убийства на демонстранти и нанасяне на вреди на икономиката. Ще се разследват и твърденията, че Морси е избягал от затвор по време на бунта срещу стария режим през 2011 г. За бягството са му помогнали хора от палестинското ислямистко движение Хамас, предаде АП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай