18:00 ч.

16.02.18

1 мин.

0

0

0

В 24 български градове ще се гласува за президент на Русия

от редактор |

В 24 български градове ще се гласува за президент на Русия

Руските гласоподаватели ще имат секции в 24 български града за президентските избори на 18 март 2018 г., съобщиха от пресслужбата на посолството в София.


В самия ден на изборите ще бъдат отворени секции само в София, Варна, Русе и Пловдив. Те ще работят от 8 до 20 ч.


В други 20 града изборите ще се провеждат предварително по установен график - от 3 до 17 март (виж списъка).


Това са Благоевград, Видин, Димитровград, Хасково, Силистра, Шумен, Банско, Дупница, Петрич, Самоков, Карлово, Бургас, Добрич, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Търговище, Несебър, Враца и Плевен.


В България живеят близо 10 000 руски граждани, като за улеснение на многобройните туристи от Русия са открити секции в близост до зимни курорти като Банско, Самоков, Дупница.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент