Русия привлича туристи чрез нови технологии
Русия призна за радиоактивни частици от Южен Урал


14:25 ч.

24.11.17

1 мин.

0

6

0

Тереза Мей: Враждебна Русия е заплаха за Източното партньорство на ЕС

от редактор |

Тереза Мей: Враждебна Русия е заплаха за Източното партньорство на ЕС

Министър-председателят на Великобритания Тереза Май предупреди европейските лидери да останат „с отворени очи" за заплахата от „враждебната" Руска федерация, отправяйки обвинения към Москва в опит да дестабилизира Стария континент, предава Sky News.


При пристигането си в Брюксел за среща на върха на ЕС, фокусирана върху сътрудничеството на Блока със страните от Източното партньорство, британският премиер направи категорична оценка на действията на руския президент Владимир Путин.


„Срещата на върха тук е свързана с подготовката и погледа към бъдещето, за да видим как можем заедно да се справим с общите предизвикателства, както в областта на сигурността, така и в развитието. Трябва да останем с отворени очи за действията на враждебни държави като Русия, които заплашват потенциалното засилване на Източното партньорство", категорична бе Мей.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:21 · 28.11.2017
бабо Мей, Русия има население от: List of European countries by Population (2015)
Country/Territory Population Rank (Population)
2014 Europe
Russian Federation 142,467,651 1
Germany 82,652,256 2
France 64,641,279 3
Така че, Русия е най големия и добър пазарен партньор за Германия. Напразно се напъваш да създаваш проблеми. Мръсница
авиатор · 22:39 · 24.11.2017
Г-жо Мей, вие така ли сте се загрижили за континента след като с удоволствие излизате от него. Или искате както в миналото да се скриете като насъскате Европа срещу Русия. Те да се сбият, а вие да гледате и накрая спечелите.
Потребител · 22:20 · 24.11.2017
сравнeтe рeитингитe на мeи и Путин -
Потребител · 15:09 · 24.11.2017
Grisnata baba di e duper
Потребител · 15:05 · 24.11.2017
Второ, повечето държави от ЕС закупуват руски газ и имат намерение и в бъдеще да купуват такъв. ЕК трябва априори да приеме, че членките на ЕС са независими,а не васални на ЕК държави и не е необходимо тя да им пречи и направлява какво и къде ще се прави. Иначе ще изпадне в изолация. Засега само Боко Борисов иска да купува азербайджански газ, но нито газът го има наличен в Истанбул, нито тръбите, с които той ще се подвежда до Банкя.
Потребител · 15:02 · 24.11.2017
Не е добър тон ВБр, която е в процес на напускане на ЕС, чрез премиерката си Т.Мей да влошава отношенията между ЕС и Русия. Центробежните сили в ЕС се засилват без участието на Русия и нищо чудно държави от ИЕ да се ориентират към търговия с рашъните, водени от прагматични подбуди – огромен пазар и бивши икономичeски връзки в продължение на 45 г. Пазарът на ЕС е пренаситен и надеждите за неговото разширяване са малки.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент