Швейцария: Кабаева дойде, ражда дете на Путин

Швейцария: Кабаева дойде, ражда дете на Путин | StandartNews.com

Целият Кантон Тичино говори, че 32-годишната приятелка на Владимир Путин - Алина Кабаева, преди няколко дена е постъпила в клиниката "Св.Анна" в Соренго, където иска да роди дете на руския президент. Слухът е тръгнал от служители на клиниката, но междувременно получава потвърждение и от други места, съобщава вестник "Блик".

Според местната телевизия RSI руската двойка е резервирала две стаи в клиниката, като едната е за родилката, а втората за семейството и бодигардовете на Алина. В началото на седмицата и двете стаи са били заети, но междувременно отново са свободни.

Според "Нойе Цюрихер Цайтунг" лекари са споделили, че медицинските екипи в "Св.Анна" от няколко дена са подсилени. Кабаева преди няколко месеца отново е посетила същата клиника. Самият Путин се появи за последно на публично място на 5 март, когато прие в Кремъл италианския президент Матео Ренци. От тогава насам той не се е появявал пред камерите и може би това е свързано с раждането на детето му.

От руското посолство в Швейцария отказаха коментар със забележката, че не могат да дават становище по слухове, а само по официални информации. Според някои източници това ще е третото дете на Путин и Алина Кабаева. Твърди се, че още през 2009 му е родила син Димитрий, а през 2012 го е дарила с дъщеричка. Сега двамата отново чакат момиче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай