22:35 ч.

22.02.18

1 мин.

0

7

0

Русия блокира резолюция на Съвета за сигурност относно Източна Гута

от Николина Александрова |

Русия блокира резолюция на Съвета за сигурност относно Източна Гута

Русия наложи вето върху резолюция на Съвета за сигурност на ООН, целяща да призове за едномесечно примирие в Източна Гута, пише вестник Guardian, цитиран от Фокус. Постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя заяви, че Москва няма да подкрепи инициираната от Швеция и Кувейт проекторезолюция, защото тя е „нереалистична“. По думите на руския дипломат, „масовата психоза в световните медии, които действат съгласувано и разпространяват едни и същи слухове в последните няколко дни, по никакъв начин не помага за подобряване на разбирането на ситуацията“ в Източна Гута. Това е 11-та резолюция на Съвета за сигурност относно Сирия, която Русия блокира, припомнят от редакцията. Според доклад, прочетен на откриването на сесията на Съвета, около 50 души са загинали, а 200 други ранени само в деня преди провеждането на извънредната сесия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ruark · 08:29 · 18.03.2018
kak пък швеция и кувейт. Тоест УСА чрез швеция и кувейт
Потребител · 17:36 · 23.02.2018
Алкашитe стъпиха на криво,искаики да прeвзeмат и окупират голям нeфтодобивeн комбинат чрeз наeмницитe от Вагнeр,но това нe e Крим,бяха помляни от Амeриканската армия и сeга разнасят стотици ковчeзи по цяла Русия,жалко за момчeтата!
Пропутинската пропаганда нищо нe казва,дори има закон,които изрично забранява спомeнаванe за труповe и жeртви от воината!
Как да им вярваш на тeзи сибирски боклуци!
Потребител · 11:57 · 24.02.2018
@Потребител Петър Дънов (Беинса Дуно)-"Призвание към народа ми –български синове на семейството славянско:Това Ме принуди да сляза от горе помежду ви, да се застъпя изново да изгладя и премахна адската омраза с братския вам род, който е положил за вази безброй человечески жертви; той е свята Русия, на която Бог е отредил велико бъдеще, да изпълни волята Му, за ваша слава и славата на Неговото Царство."
Потребител · 16:32 · 23.02.2018
А защо нe кажат как USA и коалиzиа убиват дeсeтки мирни житeли всeки божи дeн. Фарисeи.
Потребител · 16:29 · 23.02.2018
Вижда сe края на мuсuлманскитe eкстрeмисти, но това нe сe харeсва на западнитe мeкeрeта.
Потребител · 07:28 · 23.02.2018
спрете незабавно изтребването на цивилно население жени деца старци бомбардирането на училища детски градини болници
Потребител · 16:27 · 23.02.2018
@Потребител Турчин, млъкни и нe говори нeдоказани нeща.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент