07:25 ч.

23.07.18

1 мин.

0

1

0

Русия амнистира 14 000 затворници

от редактор |

Русия амнистира 14 000 затворници

Промяна в наказателното законодателство на Руската федерация ще доведе до освобождаването на около 14 хил. затворници, съобщи руската телевизия „360".


Одобрените законови промени ще се отразят на всеки пети, изтърпяващ ефективна присъда в страната. От новите правила за изчисляване на дните, прекарани в предварителния арест, няма да могат да се възползват единствено осъдените за тероризъм или убийство.


Заместник-директорът на Федералната служба за изтърпяване на наказанията (ФСИН) Валерий Максименко заяви, че „по предварителни оценки около 14 хил. души подлежат на освобождаване"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:10 · 23.07.2018
Затворниците са като - Предатели, извършили престъпление срещу свои съграждани. В България, лошото почна, когато Жельо Желев, през 1990 г, намали присъдите на доста Криминални престъпници. Тия веднага почнаха ОТНОВО да вършат престъления. Виновни са и Директорите на Телевизии, които дават филми за Мафия и Крадци. Такива филми трябва да се дават само като Разкриване на Криминални случаи, когато извършителите са хванати и осъдени.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент