Путин с коте и на кон в календара за 2017 г.

Путин с коте и на кон в календара за 2017 г. | StandartNews.com

Феновете на руския президент Владимир Путин вече могат да прекарат цялата идна година с любимия си политик. Магазините в цялата страна се готвят за продажбата на годишния календар с лидера на Русия, който се очаква да бъде най-желаният коледен подарък тази година.

В календара Путин е представен като приветлив симпатяга, пише британският вестник "Дейли Мейл". На една снимка той е с коте, на друга с дете, а на трета - на кран. Има и снимка на кон, кадър на делтапланер и в кабината на руски изтребител. Под всяка снимка има тематичен коментар на руския президент.
На фотото за август Путин е на комбайн, говори за реколтата от пшеница и подчертава важността на хляба за руския народ. При снимката, на която е пилот на изтребител (месец ноември), пише, че целта е са да се създаде армия, която ще гарантира на Русия суверинитет и стабилен мир. На тази за декември Путин малко напомня мафиотски кръстник, пише вестникът. Тогава в очакване на 2018 г. и домакинството на световното по футбол Путин "пише" любопитен коментар: "Русия е миролюбива и самодостатъчна държава. Ние не се нуждаем от териториите на други. Не се нуждаем от чужди природни ресурси. Но ако сме заплашени, ще използваме оръжия, за да гарантираме сигурността си". Цената на календара е близо 2 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай