15:50 ч.

08.05.17

1 мин.

0

9

0

Путин подмина президентите на Украйна и Грузия

от редактор |

Путин подмина президентите на Украйна и Грузия

Президентът на Русия Владимир Путин не спомена държавните глави на Украйна и Грузия в обръщението си към народите от бившия СССР по случай 72 години от победата над нацистка Германия. 


Вместо тях Путин се обърна към гражданите на двете страни. Иначе той поздрави лидерите на Азербайджан, Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, Абхазия, Южна Осетия за 9 май.


Президентът на Русия подчерта, че Деня на победата е свещен ден и символ на несравним героизъм на нашите бащи и дядовци, които са се сражавали рамо до рамо по фронтовете на войната и тези, които са се трудили безкористно в тила за спасесието на Родината и цялото човечество от фашизма.


Владимир Путин подчерта, че най-добрата почит на войниците-освободители ще бъде нашата съвместна борба срещу всички опити да се изкривява историята, както и оправданието на престъпните действия на фашизма и нацизма.


Владимир Путин даде дълбок поклон към всички ветерани и им пожела здраве, щастие и дълъг живот.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:07 · 11.05.2017
Да,Запада съзнателно подменя историята и не само се нарежда на масата на победителите,но и има наглостта накрая да припише всички заслуги на себе си.А лумпените мекерета - едни от незнание и простотия,а други - злобни и подли,съзнателно им пригласят..Няма обективна история,особено в детайли и в близък период от време,,но основната истина дори и фараоните не са могли да заличат и след хилядолетия тя възтържествува.Така ще бъде.Жалко,че временно много хора ще са заблудени.
Гост+ · 07:47 · 09.05.2017
Каквито и лъжи да дрънкат западняците за 2-та световна, историята е обективна наука и ще ги отсее.Няма случайни фактори в човешкото развитие. На демонът Хитлер можеше да противостои само една личност - Сталин (не бих искал да го класифицирам)
Потребител · 00:57 · 09.05.2017
Посерко
Освен да се усереш нещо друго можеш ли
Взимай си насраните гащи и беж да те няма
Че то в детската градина станало течение
RT · 18:04 · 08.05.2017
Да !!! В Англия учат че , Америка и Англия са освободили Европа от фашизма ????
Потребител · 17:52 · 08.05.2017
Срах на горния на майка му в путката!
Потребител · 18:45 · 08.05.2017
@Потребител Изрод си и робска душа!
Потребител · 16:25 · 08.05.2017
А забрави др.Путкин да спомeнeш,чe спорeд договора Рибeнтроп-Молотов виe рeално биахтe в саиуз с Хитлeр и окупирахтe прибалтиискитe рeпублики и половината от Полша,като избихтe в Катин дeсeтки хилиади виши офитсeри и гeнeрали!Забрави да кажeш,чe подкрeпиаш Вeлдeрс ,открит фашист и баба Пeна ,коиато нe криe,чe сащо изповиадва фашистка идeологиа!Забрави да благодариш на Амeрика и Англиа,които ви спасиха от глад и които наистина освободиха Западна Европа от фашизма,а виe прости го замeнихтe с комунизма!
Потребител · 18:44 · 08.05.2017
@Потребител Нe стe добрe с историата. Твоитe западни приатeли щиаха да тe направиат на сапун. Това И зашлuжаваш.
Потребител · 21:19 · 08.05.2017
@Потребител Доста си болeн брат . Направо си за готов а бeзкраиността !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент