Отиде си легендарната Джуна

Отиде си легендарната Джуна | StandartNews.com

На 66 години от този свят си отиде най-прочутата руска екстрасенска Джуна, добила невероятна популярност и в България. За кончината на актрисата съобщи колегата й Станислав Садалский.

"Два дни Джуна беше в кома! Спешна помощ я прибра на "Арбат" - отиде да пазарува в съседния до дома й магазин, където й прилоша", написа актьорът. По думите на Станислав екстрасенската е имала проблеми с циркулацията на кръвта.

Джуна е родена през 1949 в Кубан. Покрай лечителството тя беше творческа натура - пишеше стихове, рисуваше, играеше на сцената.  Грузинката, за която твърдяха, че  притежава невероятна сила, може да лекува, защото през нейните ръце преминава енергия. Още през годините на СССР много учени са изследвали феномена Джуна, за да разберат как. 

Всички руснаци, включително първите мъже в държавата като Путин, се допитваха до ясновидката относно бъдещето на страната, но последните й пророчества не са никак благосклонни както за Москва, така и за целия свят.

Приписва й се шокиращо признание около размириците в Украйна. Според нея пророчествата на Ванга и Нострадамус за трета световна война след отделянето на Крим са напълно достоверни и нищо добро не чака човечеството. Джуна Давиташвили е много популярна и в България и през годините е правила много точни прогнози и за нашата родина, а още през 80-те е близка приятелка на петричката пророчица Ванга и двете са се виждали няколко пъти. Хиляди българи са пригявали до услугите й.

„От разцеплението на Украйна ще тръгне разцеплението на света. Във всяка държава вече тлее по един огромен конфликт и всички изведнъж ще изплуват и ще прераснат във войни. Третата световна война няма да е на един пакт срещу друг, а на малки групи във всяка държава, но ще е пагубна за цялото човечество и ще продължи дълго", заяви преди година Джуна. Според нея точно това е имала предвид и Ванга, казвайки, че не оръжията ще затрият хората, а брат брата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай