17:05 ч.

17.10.17

1 мин.

0

2

0

От "Спутник" за "Стандарт": САЩ се намесват в европейските избори

от редактор |

От "Спутник" за "Стандарт": САЩ се намесват в европейските избори

 


Мнозинството от образованите хора в Европа вярват, че САЩ влияят на изборите в други страни. Това сочат резултатите от последното проучване на "Спутник", проведено със съдействието на прочутия Френски институт за общественото мнение (Infop). Русия е обвинявана от САЩ, че се намесва в чуждестранни парламентарни и президентски избори, което води до нови антируски санкции, въвеждани от Вашингтон. В продължение на 18 г. Infop са интервюирали 3228 души на възраст над 18 г. в редица европейски страни с въпроса "Коя страна оказва най-голямо влияние на изборите в други страни?". Една трета от анкетираните във Великобритания смятат, че именно американските експерти влияят на изборите в други страни. Процентът е доста по-висок в Германия и Франция, където тази година имаше избори. Там той достига 40%. В Полша, където парламентарните и президентските избори бяха през 2015 г., 43% от хората подозират САЩ за намеса в изборните процеси в Европа. Същевременно само 21% от британците допускат, че Русия влияе на вота в други страни.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

BarakBaghdadi · 17:48 · 17.10.2017
Аааа руска пропаганда! Хилари и ЦРУ твърдят, че Тръмп бил лично инсталиран от Путин, чрез реклами във Фейсбук....неназован източник бил казал...че май е така, доказателства не били нужни....Путин да докаже, че не е така, и че няма сестра!
Потребител · 20:14 · 19.10.2017
@BarakBaghdadi Той по-добре да докаже, че не е педофил https://www.youtube.com/watch?v=nd2Z3nXnLD0
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент