Русия се прощава с Йосиф Кобзон
Кремъл ще търси точки за възможно взаимодействие със САЩ


12:10 ч.

24.08.18

1 мин.

0

9

0

Новите американски санкции срещу Русия влизат в сила на 27 август

от редактор |

Новите американски санкции срещу Русия влизат в сила на 27 август

Нови едностранни санкции на САЩ срещу Русия във връзка със случая "Скрипал" ще влязат в сила около 27 август, заяви представител на Държавния департамент, цитиран от ТАСС.


"На 6 август в рамките на спазването на закона за контрола върху химическите и биологическите оръжия и забраната за тяхното използване от 1991 г. САЩ стигнаха до извода, че правителството на Руската федерация е използвало химически или биологически оръжия в нарушение на международното право или е използвало срещу свои граждани смъртоносни химически или биологически оръжия", отбеляза представителят на Държавния департамент.


"На 8 август уведомихме Конгреса за нашето намерение да въведем някои санкции срещу Русия, както го изисква законът за контрола върху химическите и биологическите оръжия, включително преди всичко прилагането на презумпцията за отказ за предоставяне на достъп до деликатни стоки и технологии от областта на националната сигурност, имащи американски произход", уточни той.


"Уведомителният период, установен от закона за контрола върху химическите и биологическите оръжия, изтече на 22 август. Предадохме известие до Федералния регистър, привеждащо в действие санкциите, и очакваме то да бъде публикувано на 27 август", заяви дипломатът.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 05:36 · 07.09.2018
SHOPE TI SI NASEKUDE BEEEE.....DA TI GO NABIEM U CHOVKATA.VSICHKO ZNAESH. DEPA I TAPANARA DEBA.VSEZNAIKO
Aze · 11:52 · 27.08.2018
Е па как USA стгнаха да извода чe Русияe използвала химичeски оръжия, като нямат никакви доказатeлства?
Shopeto · 19:20 · 27.08.2018
@Aze Откъде знаеш, че няма? И дори да няма неопровержими доказателства, има достатъчно улики,че Русия е замесена. Нали не очакваш, че те ще си признаят - колко пъти ги ловят по бели гащи и те продължават да отричат. Всъщност не знам някога нещо да са си признали, освен след историята с Крим, дето Путин подхилквайки се обяви: "Разбира се, че бяха нашите войници."
Това е новата реалност с алтернативните факти...
Потребител · 19:27 · 25.08.2018
KOR ZA USA OLE KOR I ZA SHOPETO
Потребител · 20:37 · 25.08.2018
@Потребител Санкции за теб и твоите вождове, докато не ви спадне ерекцията.
Shopeto · 09:28 · 25.08.2018
"Тъпанарски статии", "лаинари", "порнография"... как пък не се намери един да напише нещо смислено по темата. Само тъпизми и простащини се изливат, на нивото на махленска кръчма сте.
Потребител · 22:59 · 24.08.2018
лаинари
Потребител · 18:21 · 24.08.2018
PYLNA PORNOGRAFIQ E USA I RESCHENIQTA I
Потребител · 17:29 · 24.08.2018
ей стига с тези тъпанарски статии
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент