Немцов плащал на любовниците си в брой

Немцов плащал на любовниците си в брой | StandartNews.com

Анна Дурицкая печелела от интимни срещи с богати мъже

Борис Немцов бе широко известен като бонвиван и женкар, около когото се въртят много хубавици. Той беше способен да се врече в любов от пръв поглед. Всъщност не умееше да обича, за него жените бяха просто необходими бройки.
Патологичната полигамност на Немцов не му позволяваше да сложи точка на любовните си връзки. Без да прекратява старите си отношения, той встъпваше в нови, преплитайки ги като бои в палитра. Бурният личен живот на политика бе не само неоспорим факт, но се приемаше като нещо напълно нормално - както за жените и любовниците му, така и за околните.

Скандално известна бе появата му по баровете с Анастасия Огнева, за която се твърди, че му e компаньонка, а снимки красноречиво говорят за отношенията им. Червенокосата 25-годишна Анастасия му станала любовница още докато той е в съжителство с майката на дъщеричката му - секретарката Ирина Королева. Политикът бил забелязван многократно на уикенди и ваканции с рижавата красавица. През 2012 година двамата блеснали заедно и в Обединените арабски емирства. Руската преса съобщила, че Немцов се е срещал с нея чрез агенция Escortmodeli. Връзката им продължила около три години, като между другото

й изневерявал при всяко пътуване в чужбина

Разбира се, с различни мацки. На летището за Париж е забелязан в компанията на млада блондинка. По баровете в Европа гледали на него като на разюздан плейбой.

Писателят Игор Свинаренко твърди, че на петдесетия рожден ден на Немцов през 2010-а са присъствали всичките му бивши жени и деца, както и някои от любовниците му. Наивно е да се мисли, че Анна Дурицкая е била единствената изгора в последните дни на опозиционера.

Паралелно той се виждал и с друга - 31-годишната Замира Дугужева от Карачаево - Черкезката република. Много от общите им приятели са предположили, че тя е била с него в деня на убийството. Пред журналисти Дугужева е признала за връзката си с Немцов и е заявила, че любимият й е пазел в тайна интимните им отношения.

Замира се запознава с Немцов на опозиционен митинг в Москва преди две години. Разхождайки се по "Арбат" с приятелки, тя се опитала да го фотографира. Борис предложил да се снимат заедно. Тези кадри дали началото. Тайната обаче останала до края. Любовницата излизала от апартамента на плейбоя на баровската улица "Малая Ординка" винаги сама, за да не правят впечатление. Замира не очаквала нищо сериозно от сантименталния роман, независимо че той я убеждавал, че е свободен човек, необвързан с друга жена. Вече в разгара на флирта им обаче, тя разбрала за Дурицкая.

На 8 октомври празнувала рождения си ден с Немцов и случайно прочела sms, в който Анна го нарича "любими". Дали от женска ревност или защото такава е истината, Замира твърди, че младата украинка е спяла с Немцов за пари и че между тях е нямало никакви чувства. Отказът на Анна да отиде на погребението потвърждава хипотезата на съперницата. Близки приятели на политика разказват, че Борис е

наричал Замира "кавказкото котенце"

Възлюбената му все пак се опитвала да отстоява правата си на номер едно в леглото му, компрометирайки всячески украинката. Неслучайно тя е заявила, че Анна "Баунти" Дурицкая се е срещала с влиятелни мъже за пари. По думите на кавказката самият Борис Немцов й разказвал за украинката, пишат руските сайтове. Той я уверявал, че "това момиче (Дурицкая) спи с богати мъже за пари" и между тях няма нищо сериозно.

Дугужева предполагала, че Немцов е доволен от "отворената" си връзка с Анна. Кавказката кръв на Замира обаче един ден кипнала от ревност. И тя решила да даде урок на украинката, като й съобщи за връзката си с Борис.
"Той се срещаше паралелно с двете ни. Казваше, че тя си "почива" с влиятелни хора и си има свои цели. Но аз, като ревнивка, бях като агент от ФБР. Влязох в Инстаграм и намерих снимка, на която тя е в апартамента на Борис. Оставих й съобщение: "О, знаменитото легло на Борис. Много хубава снимка". Дадох й да разбере, че не е единствена", разказва Замира Дугужева.

Тя отбелязва още, че роднините знаели за връзката й с Немцов. Тя и до момента твърди, че Борис не бил настроен за сериозни отношения и винаги говорил, че даже и детето не може да задържи влюбения в друга мъж.
"Много се снимахме с него, но той ме молеше да не качвам снимките в социалните мрежи, тъй като на официалната съпруга ще й бъде неприятно.

А когато започнахме да се срещаме, ме убеждаваше, че няма печат в паспорта си за обвързаност", си спомня "кавказкото котенце". Хайлайф списанията в Русия пишат, че когато майката на красивата Замира разбрала за връзката на дъщеря си с Немцов, буквално припаднала. На възрастната Роза Дугужева толкова силно й прилошало, че се наложило да извикат Бърза помощ.

Тя изобщо не одобрила поведението на дъщеря си, но не могла да се пребори с чувствата й. С появата на Замира става ясно, че основната свидетелка за убийството на Борис Немцов - Анна Дурицкая - просто е била една от многото. Поредната бройка. Дугужева признава, че не е била в течение на делата на Немцов. Но разказва, че един ден се разтревожил от нещо във Фейсбук. Звъннал на някого и казал: "Разбираш ли какво означава това - или ще ме затворят, или ще ме убият". Дугужева не разбрала какво е предизвикало реакцията на Немцов.

Живот като на кино

Боря беше ярка и забележима личност. Не става въпрос за политика Немцов, чиито възгледи определено не споделям. Думата ми е за очарователния мъж, създаден да пленява. Беше красив, строен и много забавен. Ръсеше виц след виц. Не можех да повярвам, че този човек е бил държавник, след като непрекъснато повтаряше, че политиката не го интересува. Създаваше впечатление на модел от корица на списание или футболна звезда. Живееше несериозно, купонджийски, като на кино. Но неочаквано лентата се скъса, филмът спря. И вече никой никога няма да може да го продължи.

Сваля украинката в Турция

Анна Дурицкая, която последна е видяла Немцов жив, е родена на 27 ноември 1991-а - тя е с опозиционния лидер от 19-годишна. Двамата се запознават в Турция преди 4 години и веднага заживяват заедно, макар и не постоянно. Когато Борис е в Киев, се радват на ласките си в апартамента й, а веднъж месечно манекенката лети за Москва и се настанява в луксозните му владения до Кремъл. Спор за нежелана бременност и аборт помрачавал от година отношенията между Борис и последното му увлечение Анна, твърди руският прокремълски сайт "Лайфнюз".

"Открихме, че неотдавна тя е летяла от Москва за Швейцария и е абортирала от политика. Не изключваме конфликт в личните им отношения", казал източник от следствието. Абортът на дъщеря си потвърждава от Киев и майка й Инна: "Да, знаех за това, но не исках да споря с нея и с Борис." Тя признава, че първоначално е била против връзката им заради възрастовата разлика от над 30 години, но после се примирила.

В края на декември 2013 г. Анна разбира, че е бременна. През януари на 2014-а тя преживява операция в Цюрих - разходите, 2200 франка, поема политикът. Анна Дурицкая също има паралелна връзка - с украинския депутат Юрий Береза. Той е и командир на полка "Днепър-1" от Националната гвардия, съобщава руският сайт "Наша версия".
Украинката става фотомодел като студентка в Киевския университет. Тя обаче не успява да се наложи на подиума и се пробва като актриса. И там се препъва. Силата й са били мъжете, на които успешно увисва на шиите.

Преди да отпътува за Киев, Анна е посетила запечатания от следствието апартамент на убития политик и е изнесла от там две чанти с личните си вещи. Била е придружена от адвоката си и охранители. На ексклузивни кадри от видеозапис се вижда как Анна, без да се доверява на мъжете, изнася имуществото си от входа на луксозната кооперация на ул. "Малая Ординка". Очевидно нейните вещи в "ергенското гнездо" на Немцов не са били толкова много. Източник от правоохранителните органи е уверил, че не е правен опис на това, което Анна е събрала в багажа си. Преди да отлети за Киев, тя потвърдила готовността си и занапред да сътрудничи на следствието. LifeNews пуска и други кадри от дома на Немцов в деня на убийството му, на които се вижда как той докарва с джипа си Анна.

Опечалени, но богати

Манекенката и кавказката са нищожна "част" от последните афиширани любовни саги на политика. А междувременно Немцов остави четири деца от три различни жени, макар че официално е имал само една законна съпруга - 55-годишната Раиса Ахметовна, от която е най-голямата му дъщеря Жана, 30-годишна журналистка. Безспорен факт е, че обкръжаващите Борис Немцов грации са били винаги красиви. Важното е, че всичките си спомнят за него с добро. И това е разбираемо, тъй като той ги е осигурявал материално - по апартамент и вила.

Децата му - най-голямата Жана, Антон, Дина и най-малката София, са напълно обезпечени с имоти и банкови сметки. А на любовниците им е плащал в брой с пачки и скъпи подаръци. Въпреки всичките си недостатъци и непостоянство, Немцов е бил обичан от жените си и желан от любовниците си, които загубиха красив и представителен спонсор.

Придобилата световна популярност покрай убийството на Немцов 23-годишна моделка и кавказката й съперница сега са опечалени, но може да се окаже скоро и утешаващо забогатели. Това стана ясно в ток шоуто на централната руска НТВ "Говорим и показваме", посветено на многобройните любови в живота на политика. На въпрос на водещия дали това означава, че покойният вече е имал подготвено завещание и дали в него може да фигурира някоя от любовниците му и какво би могла да получи тя, адвокат Добровинский посочи основната хипотеза.

Той обясни, че преки наследници на Немцов са престарялата му майка и четирите му деца от 3 различни жени, от които само една му е съпруга. Ако в завещанието му е посочена друга особа извън семейния кръг, то сумата за нея трябва да се вземе от дяловете на шестимата преки наследници, но това не трябва да е повече от 50% от полагащото им се по право.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай