22:45 ч.

22.02.18

1 мин.

0

7

0

Държавният департамент призова Русия да се съгласи с мисията на ООН в Донбас

от Николина Александрова |

Държавният департамент призова Русия да се съгласи с мисията на ООН в Донбас

Държавният департамент на САЩ призовава Русия да се съгласи с мисия на ООН в Донбас, заяви пред репортери говорителят на Държавния департамент Хедър Науърт.


"Русия многократно е показала, че може да сложи край на насилието, ако иска, САЩ отново призовава за пълно прекратяване на огъня, Русия да оттегли своите сили и тежко оръжение от Източна Украйна и да се съгласи с активна мироопазваща мисия на ООН.", каза Науърт.


Русия вече е отхвърлила обвиненията за намеса в конфликта в Украйна.


Киев търси въвеждане на мироопазващи сили на ООН в Донбас. По-рано руският президент Владимир Путин заяви, че подкрепя идеята за изпращане на мироопазващи сили на ООН в Украйна, но може да бъде само за осигуряване на сигурността на персонала на ОССЕ. Украинският външен министър Павел Клъкин заяви, че Украйна, Съединените щати, Германия и Франция на практика са разработили съвместен проект на резолюция на ООН за мироопазваща мисия в Донбас. В Москва тези инициативи бяха сравнени с въвеждането на "окупационната администрация" в Донбас.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Болгар · 09:18 · 27.02.2018
САЩ да го ду*ат, а също и украинските им капути! На Москва и е през оная работа за това какво искат дегенератите от гъза на географията! Донбас е руски! Точка!
Потребител · 17:25 · 23.02.2018
До болшeвишкия трол по-долу!
Ти глупако чувал ли си за Гиркин,полковник от руското ГРУ,а за сатрапа Гиви и отряд Сомалия,а за Моторола и нeговитe уроди!Послeднитe двама ги пратиха в стратосфeрата!
То и за Крим уж нямашe тeхни воиски,но Путкин,вeликият вожд на алкашитe,си призна,чe имeно руски воeнослужeщи са извършили окупацивта,от страх там да нe стъпят НАТО!
Потребител · 11:58 · 24.02.2018
@Потребител Петър Дънов (Беинса Дуно)-"Призвание към народа ми –български синове на семейството славянско:Това Ме принуди да сляза от горе помежду ви, да се застъпя изново да изгладя и премахна адската омраза с братския вам род, който е положил за вази безброй человечески жертви; той е свята Русия, на която Бог е отредил велико бъдеще, да изпълни волята Му, за ваша слава и славата на Неговото Царство."
Потребител · 18:02 · 26.02.2018
@Потребител Анeксиранeто на тeритории от други държави освeн " Вeликитe " сили e забранeно . Визтe какви и колко тeритории в свeта са анeксирани от дeмократичнитe държави в послeднитe 25 години ! Въпрeки чe нe e таина !
Потребител · 18:04 · 26.02.2018
@Потребител Много го e страх руснацитe направо са разбити , смях !
BarakBaghdadi · 23:28 · 22.02.2018
"Русия многократно е показала, че може да сложи край на насилието....Русия да оттегли своите сили и тежко оръжение от Източна Украйна...".....моля? От кога Русия има тежко въоръжени сили в Източна Украйна? Тия са егати лъжците! Нито един път не успяха да докажат, руско присъствие в Украйна, а сега така говорят, като че ли руската армада се е изсипала там!

Говорят за мир, а въоръжават укросите...типично. Къде е Украйна, къде САЩ :-)
Потребител · 12:00 · 24.02.2018
@BarakBaghdadi Иска им се 6-ти американски флот да влезе в Черно море. Ако влезе там че си и остане ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент