Звездите вещаят сложен характер за "спящата красавица"

Звездите вещаят сложен характер за "спящата красавица" | StandartNews.com

"Спящата красавица" ще има противоречив характер. Това пише "Дейли мейл" за това какво вещаят звездите за новото кралско бебе. "Новородената принцеса на Кейт Мидълтън и принц Уилям е зодия телец – точно като прабаба си - Кралицата. Това обаче не е единственият фактор, който влияе върху звездната таблица на новороденото, която предполага, че принцесата ще порасне със сложен характер, посочва британското издание.

Малката принцеса е с асцендентът рак, защото часът на раждането (03:34).

Принцесата ще бъде предпазлива и ще осъзнава какво влияние ще оказва върху другите, което не е за предпочитане от някой, който ще прекара цял живот в укриване на личното си пространство от безкрайното внимание на медиите, посочват астролози пред "Дейли мейл".

Принц Джордж, баща му Уилям и неговата майка принцеса Даяна са обединени под един знак- зодия рак. Те са чувствителни души. Астролозите изтъкват, че принцесата ще има тясна връзка с брат си, поне в началото на детството си.

Интензивно изразеният Меркурий сочи, че момиченцето ще бъде по-умно и ще се развива по-бързо в своето училище, в сравнение с брат си Джорд. Това ще се изрази по същото време, въпреки разликата във възрастта им, по която те ще могат да разберат ужасната история за това, което се е случило с баба им, пише още "Дейли Мейл".

Смъртта на принцеса Даяна може да окаже дълготраен ефект върху принцесата, още повече, след като Луната й във Везни говори, че тя ще има доста философски характер, вещаят звездите. Тя ще бъде мислител, любознателен човек, личност, която няма да се страхува да се занимава с противоречиви мисли. И тя, и брат й Джордж ще бъдат като цяло деца на 21-и век, сочи нейният хороскоп.

Въпреки, че те ще бъдат отгледани от хора, които ще направят всичко по силите си да ги възпитат на старите идеали за Кралицата и страната, или важността на монархията за британската конституция, ще бъде само въпрос на време преди напредничаво мислещата принцеса да започне да се чуди какво точно означава да си с кралско потекло. Тя дори може да се замисли, дали има въобще смисъл да се запазва подобна архаична институция, смятат астролозите.

Припомняме, че малката принцеса бе изписана още вчера, само няколко часа след раждането. Все още не се знае какво име ще носи тя. Ясно е само, че нейната майка ще бъде повече време над нея и няма да бърза със светските изяви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай